tirsdag 19. januar 2016

Sophie Elise - del 2

Hva er det jeg ikke forstår?
Aftenposten  v / Cecilie Asker har i dag en helsides jubel over Sophie Elise og ikke minst hennes puppestunt.
Aftenposten er ikke alene om å ta denne rosabloggeren til sitt eget bryst. Dagens Næringsliv, VG, Dagbladet … Alle skryter de av hennes samfunnsengasjement. "Det må være tillatt å se ut som en Barbiedukke og likevel være samfunnsengasjert," mener de. Det kan jeg si meg enig i.
Men jeg har som sagt lest nevnte blogg i flere dager og jeg spør: "Hvor finner jeg dette bejublete samfunnsengasjementet?" Alt jeg finner er pludring om frisyrer, falske vipper, antrekk, awards og popularitet -  i dag reklamerer hun for en barberhøvel, som visstnok skal være uovertruffen.
I et tidligere intervju der hun ble konfrontert med alle de kritiske røstene, svarer hun klart og stolt; "se hvem som har de fleste leserne." Og det er jo nettopp det: Jeg fornemmer et atskillig sterkere engasjement for eget utseende, popularitet, antall lesere, likes og awards enn samfunnskritiske spørsmål.
Sophie Elise har gått forbi selveste "Fotballfrue" i antall lesere. Fotballfrue tar åpenbart opp kampen og skal også bli mer samfunnsengasjert.
Disse jentene skal få blogge og uttale seg så mye de vil og om hva de vil for min del. Det jeg stiller spørsmål ved er denne nesegruse beundringen fra presumptivt fornuftige journalister og medier. Blandes ikke kortene litt her?
Er disse jentene virkelig opptatt av samfunnet, eller er det egen popularitet som har hovedfokus?
Jeg har en følelse av at jeg ikke kommer til å få flere lesere selv om jeg viser frem min snart 70 årige pupp som har ammet fire barn, når jeg tar imot blomster etter en bokpresentasjon eller et foredrag.
Min pupp skal få være i fred innenfor en BH og en genser av ukjent merke.

11 kommentarer:

 1. Helt enig, skjønner det ikke jeg heller.

  SvarSlett
  Svar
  1. ☑️MEET THE REAL HACKERS☑️

   It Tears me Up Whenever we receive complaints from Clients About Their Experience With the Hackers They Met Before They Heard about us.
   These Days There Are alot of Hackers Online, You Just Have to Be Careful about who you meet for help, because many people now don't know who to ask for help anymore but there's actually a solution to that which I am giving you for free, Don't go out there seeking for Hackers Yourself, Because the probability of getting a Real Hacker Out there Is Very Slim . ❌❌ ❌ Most Of Them are actually not who they say they're, they are just here to Rip people Off, You Can Always Identify Them With Their False Advertisements and False Testimonies Trying To Lure you Into their Arms, Please Don’t Fall For Them🚷⚠️⚠️⚠️ Our Purpose Here Is To Link You Up With Top Legit Hackers With Great Online Reputations and Impressive LinkedIn Profiles That’ll Blow Your Mind.

   ☑️ COMPOSITE CYBER SECURITY SPECIALISTS is here to Provide you with The Best Hackers, So you can get saved from The Arms of the Fake Hackers❌❌


   ☑️All our Specialists are well experienced in their various niches with Great Skills, Technical Hacking Strategies And Positive Online Reputations And Recommendations🔘
   They hail from a proven track record and have cracked even the toughest of barriers to intrude and capture all relevant data needed by our Clients.

   We have Digital Forensic Specialists, Certified Ethical Hackers, Software Engineers, Cyber Security Experts, Private investigators and more. Our Goal is to make your digital life secure, safe and hassle free by Linking you Up With these great Professionals such as JACK CABLE, ARNE SWINNEN, SEAN MELIA, DAWID CZAGAN, BEN SADEGHIPOUR And More. These Professionals are Well Reserved Professionals who are always ready to Handle your job with great energy and swift response so that your problems can be solved very quickly.
   All You Need to Do is to send us a mail and we’ll Assign any of these specialists to Handle your Job immediately.

   ☑️ Below Is A Full List Of Our Services:
   * FUNDS RECOVERY ON INVESTMENT AND TRADING.
   * WEBSITE HACKING
   * CREDIT REPAIR.
   * PHONE HACKING (giving you Unnoticeable access to everything Happening on the Target’s Phone)
   * CLEARING OF CRIMINAL RECORDS
   * SOCIAL MEDIA ACCOUNTS HACKING


   ☑️ CONTACT:
   ••• Email:
   composite.cybersecurity@protonmail.com

   🔘2020 © composite cybersecurity specialists
   🔘Want faster service? Contact us!
   🔘All Rights Reserved ®️   Slett
 2. Kanskje det er en fordel for oss at vi ikke skjønner, Øyvind

  SvarSlett
 3. Jeg er enig og forstår det heller ikke. I alle fall ikke denne bejublingen.

  SvarSlett
 4. Jeg finner det temmelig nedlatende å bejuble et og annet samfunnsengasjert blogginnlegg mest fordi de som gjør det ikke bruker tid på å finne alle dem som mener velbegrunnet UTEN å først få oppmerksomhet for sitt ytre.

  Hvorfor så små forventninger?

  SvarSlett
 5. Si; D i Aftenposten er full av strålende innlegg fra unge samfunnsengasjerte gutter og jenter. Innlegg som oser av engasjement og mot uten at de kommer i nærheten av å høste heder og ære. Det er greit at vi må kunne endre oss i takt med samfunnet og verden rundt oss, men vi trenger ikke å legge oss flate for intetsigende sludder fra rosabloggere. Takk for gode tanker, Fivrelden og Anne-Helene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Si;D er super og Aftenposten skal virkelig ha ros for å satse på unge stemmer! Skulle bare ønske at flere aviser tok det som en oppfordring.

   For slik avisredaktørene prioriterer sender signaler til leserne.

   Mer heder og ære til unge skribenter som virkelig har et engasjement utover egen kropp!

   Ønsker deg en fin dag!

   Slett
 6. Hurra, jeg har funnet meg en blogger jeg VIL følge. En ordentlig, spretten, morsom, seriøs og klok blogger som nettopp har gitt meg årets leseopplevelser. Idas Dans og Etter Dansen var ikke lest av meg. Nå har jeg grått meg gjennom den ene, brukt 2 måneder på den andre, og blitt et mye bedre menneske. Det verste er at jeg mener det. Og så i dag oppdaget jeg underet. Du har skrevet en bok til. Jeg gleder meg som en unge til mandag. Da skal jeg trosse eventuelt snøvær, ekstrem stormer og glatte veier og styrte til min kjente og kjære bokhandel. Der vet jeg at de vil finne boken din, den som er utsolgt alle steder. De kjenner meg igjen, og vet hva jeg liker og de prioriterer lille meg. Jeg må bare finne ISBN nummeret, så er saken biff. Låne på biblioteket sier du? Jeg tror du er gær´n. Nope, dine bøker må eies. De må kunne inneholde flekker fra lattertårer, en brett, en kommentar skrevet med penn fordi det som står der smeller rett inn i sjela mi. Dessuten må den leses mange ganger. Presses på andre jeg kjenner , og brukes som sitatbok til små innlegg på FaceBook siden min med skikkelig referanse selvsagt. Ingen rosablogger skal få kloa i meg. jeg har funnet bloggen min, og her blir jeg <3 jeanette

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar, Jeanette. Jeg rødmer nesten av all rosen. Du vil antakelig ikke finne noen jevn strøm med innlegg her, men rosablogger blir jeg aldri :)

  SvarSlett
 8. Hehe, ingen grunn til å rødme. Jeg har den plagsomme tendensen å være ærlig. Jeg er ingen blogger selv. Har altfor mye annet å bruke tankene på enn å se etter rynker. Og det er ingen fare for å finne en lekker sprettrumpe her. Jeg har 2 hovedmålsetninger for en dag. Ett sjelelig møte. Og en skikkelig "magelatter". Dette kan skje hvor som helst. Redder gjerne noen dyr hvis jeg kan. Og hvis du tar et søk på meg kommer det nok opp noe om arbeid mot barnepornografi tidligere. Skulle ønske jeg var litt friskere så jeg kunne være litt mer aktiv med barnebarn osv, men humoren er i orden. Jeg blir her hos deg og ser hva som skjer jeg og ønsker deg en flott uke supre, ekte urkvinne. Siden min bedre halvdel har fått vibrerende drøvel, tar jeg en meditasjon og er dypt takknemlig for at jeg har en god seng, og en mann som synes jeg er helt ok etter 40 år . Hm han bruker briller :-)

  SvarSlett
 9. Hm, Jeg ble plutselig veldig nysgjerrig, eller interessert er vel et bedre ord - på hvordan det går med deg. Har du funnet noe nytt som beriker livet ditt. Kommet deg gjennom enda en jul med glede og savn? Skriver du på noe nytt. Det skjer mye her, men når noen plutselig dukker opp i mitt "sensitive" hjerte er det som regel en grunn til det. Hvordan går det Gunnhild? Klem fra jeanette

  SvarSlett