fredag 29. april 2011

Rykk tilbake til start?

Jeg begynte å blogge for å finne tilbake skriveflyten. For å åpne en fastlåst skrivesperre. Det funket. Det funket så bra at en hel bok er nesten ferdigskrevet. Den er antatt og blir publisert i september.
Alt er såre vel, eller ...
Er jeg tilbake der jeg startet? Er ordene oppbrukt?
Jeg har fått litt dårlig samvittighet hver gang jeg har vært innom bloggen min, den sist tiden. Nå jeg oppdatere. Jeg kan ikke la den ligge død. Da kan jeg like gjerne avslutte den.
Men ordene flyter ikke. Ideene kommer ikke. Hva pokker skal jeg skrive om? Hodet er tomt, fingrene stive og tørre.
What the hell:
Herved anser jeg bloggen for oppdatert. Med ingenting.
Men kanskje åpner innlegget skriveflyten igjen? ...

11 kommentarer:

 1. Hei ! Nå som det er kongebrullyp i England kan du jo skrive om hva du syns om det?

  Hilsen Sandra

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg har akkurat lest ferdig boken din og må si at den boken har gjort et veldig inntrykk på meg! Har anbefalt den til flere venner, og er veldig glad du delte din historie! Er 20 år selv, og kan ikke forstå hvordan din datter kunne være så ung men samtidig så vis og sterk. Tusen takk for en sterk bok!

  SvarSlett
 3. Jeg får heller ikke blogget for tiden. Hos meg finnes nok ordene, men tiden, livet strekker ikke til. Jeg har bestemt meg for at det er greit. Bloggen skal ikke være et press. Den skal være et sted for blomstring. Og jeg tror det kommer en ny vår - når tiden er inne. Jeg håper du lar bloggen din være her. Jeg er i hvert fall her når ordene dine begynner å renne igjen :)

  SvarSlett
 4. Jeg holdt nesten på å si "velkommen i klubben"! Men jeg skal ikke si det da likevel sånn på alvor, for du har i alle fall skrevet masse flotte blogginnlegg. Det er mer enn hva jeg har gjort på min blogg! Jeg har hatt skrivesperre fra dag en, og det som er kommet til nå er ikke helt representativt for det fokus jeg tenkte å ha i bloggen. Jeg håper det løsner for deg også snart.

  Vi får prøve å ikke stresse så mye med at vi skal prestere prestere prestere. Da blir det så slitsomt å ha det hengende over seg hele tiden at nå MÅ jeg bare få skrevet en bloggpost. Jeg prøver å finne inspirasjon flere steder, og så venter jeg på en stigning i formen, det vil også hjelpe på. Nå kommenterer jeg mest i andres blogger, og håper på den store "vårløsningen" for min del på bloggefronten, for jeg har masse i dagbok som jeg kan legge ut om jeg vil.

  Håper du finner din vårløsning Gunhild.

  Gleder meg til å lese det du har skrevet i boken din nå.

  Justina <3

  SvarSlett
 5. *foreningen for bloggers blomstring*

  - den likte jeg !
  jeg trekker pusten dypt, slipper skuldrene ned og vender ansiktet mot solen, samtidig med at jeg sender Gunnhild en takknemlig tanke <3

  Lilljekonvall <3

  SvarSlett
 6. Sandra: Når det gjelder kongelig bryllup burde snart hele verdens ord være oppbrukt ;)
  Takk til deg, Tonje.
  Gunhild: Først var det tiden som manglet, nå er det ordene. Jeg blir ikke liggende søvnløs ;)
  Justina: Det er kanskje viktig å tenke over hva en blogg er. Og den er i alle fall ikke livsviktig, ikke for meg. Det årnær sæ nok.
  Takk for tanken, Liljekonvall. Den kjentes helt til Jomfruland :)

  SvarSlett
 7. Hei,Gunnhild :)

  Jeg har lest idas dans og må si at jeg er veldig fornøyd med boken. Du er en fantastisk god forfater :)) hvor får kjøpt idas dans på engelsk?

  Mvh Katrine :))

  SvarSlett
 8. Jeg vet jo hva en blogg er sånn generelt, og hva jeg vil med min blogg, jeg har bare skrivesperre. :)

  SvarSlett
 9. tusen takk, Anonym. Idas Dans er foreløpig ikke oversatt til engelsk.
  Justina; Denne intetsigende bloggposten min åpnet litt av sperra mi. Pluss en debatt som foregår i disse dager, og som provoserer meg enormt. Du får henge deg på. Kanskje det gir tilbake litt av flyten din ;)

  SvarSlett
 10. Håper dette har løst skrivesperren, men du skal ikke skrive bloggen fordi du må, finn motivasjonene og gleden ved å skrive her på bloggen, vi venter til du er klar :-)

  SvarSlett
 11. Hei der! jeg er så glad for at du skriver, for at du blogger, for at jeg fant deg. Keep up the good work. Og gartulerer med ny bok. Mvh Renate
  thegrandproject.blogspot.com

  SvarSlett