tirsdag 24. desember 2013

GOD JUL!

Det er julaftens morgen. Antrekket er badekåpe og tøfler. Julegrøt for 18 personer står på komfyren før den skal pakkes inn i dyner og klare seg selv resten av formiddagen. Huset er julepyntet fra kjeller til loft. Poser med julegaver står over alt, klare for henting og bringing, og for en julenisse-sekk. Radioen spiller julemusikk. Husets herre sover etter tradisjonell lille julaftens feiring med naboer og familie. Han skal snart purres. Alt er som det skal være.
Og selv om vi mangler ikke bare en, men flere, gleder jeg meg til å feire kvelden med store og små mennesker jeg er glad i.
Vi skiter i været. Jul skal det bli, okke som!
Nå truer grøten med å svi seg.

Og pssssst: Bloggen ligger brakk. Jeg driver med andre skriverier :-)
Og der kokte grøten over ...

GOD JUL!

8 kommentarer:

 1. Fortsatt god jul! Ser fram til nye skriblerier - enten her eller i bokform:)

  SvarSlett
 2. Blir nok mer bok enn blogg i året som kommer :)

  SvarSlett
 3. God jul til deg og dine :) Eg tenker ofte på deg og Ida, og syntes det er litt trist at vi har mistet kontakten... Eg håper dåkker har det bra <3 Juleklem sendes fra det kalde nord <3

  SvarSlett
 4. Kjære Kristin. Jeg vet at du gjerne vil ha mer av meg enn jeg har mulighet til å gi deg, men dagene mine er så fulle at den lille tiden jeg har må jeg dele med mine nærmeste. Jeg leser alltid det du skriver til meg, men har sjelden anledning til å svare. Det er så mange som kontakter meg etter å ha lest bøkene mine, jeg har rett og slett ikke anledning til å involvere meg i alle. Jeg er lei meg, men sånn er det. At du ikke får svar betyr ikke at jeg ikke tenker på deg fra tid til annen. Jeg håper inderlig du har det ok der oppe i nord og at 2014 blir et flott år for deg. Klem tilbake.

  SvarSlett
 5. Alt godt ønskes deg og dine. Nå håper jeg vi kanskje får gleden av skriveriene dine sånn etterhvert!

  SvarSlett
 6. Hei:) har lest boka "Idas dans" og den er utrlolig trist og fin!

  Jeg går 10.klasse og skal nå skrive en bok analyse om boka som jeg har lest, skal også ha fremføring om boka. Jeg skal skrive om forfatteren også, men jeg finner ikke noen steder der det står hvor du er født og når, osv.. Kan du skrive litt om deg selv her? Skal ha fremføringen på tirsdag, håper jeg får svar på dette før tirsdag:)

  -98´er

  SvarSlett
 7. hei :) har lest både idas dans og etter dansen, utrolig fine bøker begge to. På skolen har vi en innlevering der vi skal skrive litt om forfatteren og levere inn. Også lurte jeg bare på et par ting om deg
  - hva jobber du som?
  - og litt om oppveksten din:) (skjønner om du ikke vil svaret på dette i og med det er litt privat)
  Mvh Line, 16

  SvarSlett