onsdag 30. mai 2012

Idas dans, Etter dansen og NFLH

Dette er en hyllest til alle dere som overøser meg med vakre og gode tilbakemeldinger på det jeg gjør.
Jeg har ikke lenger tall på brev, sms'er, e-poster og blogg-kommentarer jeg får fra kjente og ukjente lesere.
Hvis dere ante hvor godt det gjør.
Jeg mottar også en mengde forespørsler i forbindelse med oppgaver av alle slag. Jeg har dessverre ikke tid til å besvare dem. Det betyr ikke at jeg misliker henvendelsene. Jeg leser dem som anerkjennelse av bøkene mine, men jeg har ikke anledning til å svare. Mange vil vite mer om meg. Men mine bøker er så personlige at resten av meg må jeg beholde for meg selv. Jeg håper dere forstår.
Akkurat i dag fikk jeg en e-post fra en ukjent person, som jeg har kommunisert litt med på mail etter at hun leste Idas dans. Samboeren har leukemi, og blir ikke frisk. Dessverre. De lever likevel det livet de har, på beundringsverdig måte. Og jeg får være med litt på sidelinjen. Det gjør meg rørt og ydmyk. Disse to er levende eksempel, som Knut, på at det er mulig å leve et meningsfullt liv også midt i kreftjævelskapen.
Nettopp dette har jeg, sammen med Knut og 7 andre nye bekjentskaper tatt fatt i, og dannet Nasjonalforeningen for Lindrende Humor.
I disse dager planlegger vi inspirasjonsmøte på A-Hus den 5. juni. Responsen er overveldende.
Jeg er en heldiggris.
Jeg har mulighet til å bruke tiden min på ting jeg brenner for. Og det bærer frukter jeg aldri kunne ant omfanget av i starten. Jeg har fått kontakt med så mange flotte, spennende mennesker. Livet mitt har fått nye perspektiver.
Jeg er en heldiggris.
TAKK.
... og velkommen til vår splitter nye webside: http://www.nflh.no/

7 kommentarer:

 1. GRATULERER!! Og lykke til med forening og nettside!
  Håper at mange blir oppmerksom på nykommeren, og at folk får øynene opp for humorens betydning!
  I neste omgang vil det bety en bedring i livskvalitet for mange som virkelig trenger nettopp det!

  Takk, Gunnhild!

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Så utrolig bra! Jeg liker mennesker som dere, deg som brenner for en sak!

  PS: Følger du bloggen min? :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk, begge to.
  Og Sandra; jeg har ikke tid til å følge andres blogger for tiden. Har knapt tid til min egen. Jeg har for mange baller i luften. Men jeg er innom sporadisk ;)

  SvarSlett
 4. Du gjør en bra jobb og du er en flott person!

  Det at du sier du ikke har kapasitet til å svare på alle henvendelser mht oppgaver, gjør meg bare enda mer glad for at du hadde kapasitet når jeg skrev særemne om Idas dans for få år siden. Er fortsatt svært takknemlig

  SvarSlett
 5. LillePerle; Da var du heldig. Men den som kommer først til mølla ...
  Nå er det så mange rundt den mølla at jeg nesten drukner. Men jeg ser jo at det er en anerkjennelse av bøkene mine. Og det liker jeg jo :)

  SvarSlett
 6. Skulle ønske jeg hadde visst om det informasjonsmøtet på AHUS den 5.juni for da hadde jeg kommet! Har dere planer om å ha flere sånne møter? Lykke til! Fantastisk konsept:) Klem fra Berit,som er sliten pårørende

  SvarSlett
 7. Vi kommer til å ha flere møter, Berit. Helt sikkert. A-Hus den 5. juni var en stor suksess. Auditoriets 300 seter var fylt, og mer enn 100 måtte stå. En fantastisk kveld.

  SvarSlett