lørdag 15. oktober 2011

Bokutgivelse - Bestselgerliste - Barseltid

Dette er ren barseltid. Jeg har sågar hatt barselpermisjon, som ble tilbrakt i Italia. 10 fantastiske dager i sommervær.
Jeg kan vel ikke akkurat påberope meg ammetåke, men dagene føles relativt disige.
Etter Dansen skal nå klare seg på egenhånd. Mitt produkt skal leve sitt eget liv, med sporadisk hjelp og skyv fra meg.
Jeg har vært på Bokgalla og bokpresentasjoner, sist hos Gravdahl bokhandel på Hamar. En fenomenalt levende og pulserende butikk, der kultur og mat går hånd i hånd. Kort sagt; et flott sted, og en fin opplevelse.
Etter Dansen listet seg inn på bestselgerlisten, mens forfatteren var i Italia. Gøy - veldig gøy!
Gode tilbakemeldinger tikker inn og er så velkomne, så velkomne, og gode å motta.
Nå må jeg liksom snu om bladet, og starte andre prosjekt. Jeg har femdeles nok av foredrag og skriverier å drive med, men det er jo moro å gjøre andre ting ...
Bloggen har ligget brakk. Takk til dere som fremdeles titter innom. Nå har jeg igjen litt tid til å skrive nye innlegg - håper jeg.
Høsten er her, med mer innetid, og skrivetid kanskje?
Har dere lest Etter Dansen ennå? ...

21 kommentarer:

 1. Tusen, tusen takk for at du vil dele dine opplevelser med oss. Har lest Idas dans, og i dag kjøpte jeg Etter dansen. Jeg har selv opplevd å miste min mor i kreft, min bror i ei trafikkulykke og min far klarte nesten å ta livet av seg. Nå er det noen år siden, men det var aldeles taust rundt disse hendelsene. Jeg leser dine bøker, og er så glad for å se at det er mulig å takle slike situasjoner på en helt annen måte. Nå skal jeg lage meg en god kopp te, og lese Etter dansen.

  Varme hilsner fra Trine :)

  SvarSlett
 2. Jeg tenkte jeg skulle vente til jul. Ønske meg boka i gave. Men så skulle vi til Hellas. Og jeg trengte lesestoff. Jeg endte opp med å ta med meg Etter dansen. Og jeg leste den mens jeg lå på stranda og ved bassenget. Gjemt bak solbriller. Og tørket noen triste tårer, men for det meste bare gode tårer. For en nydelig bok du har skrevet. For en vakker dans. En vond og fin og vakker dans. Italia høres herlig ut. Ha en fin lørdagskveld. Og en høst full av tente lys og gode stunder. Vennlig hilsen Pia.

  SvarSlett
 3. Hei Gunnhild.
  Jeg leste "Idas dans" - og gråt meg gjennom alle sidene forrige helg. En fantastisk god og trist bok som beskriver så ekte og så sårt. Men samtidig kan jeg nesten kjenne den gode varmen fra den kjærligheten som du beskriver. Denne helgen kjøpte jeg "Etter dansen", leste den ut i dag til øyet ble stort og vått. En fantastisk bok til inspirasjon og ettertanke! Bøkene dine har gjort noe med meg, med mine holdninger og tanker. Små fraser og setninger popper opp i mitt hode slik at jeg lettere finner løsninger på små og store hverdagslige utfordringer, både hjemme og på jobb. Likte den med ulvene som sloss, den gode vinner selvsagt, for det er den vi må mate. Tusen takk for utrolig inspirerende skriving! Mvh Therese.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med lanseringen! Skal bli spennende å ta fatt på boken! :-) Klem! Nesten så jeg skulle ha vært på lanseringen, jeg bor jo på Gjøvik! Igjen, gratulerer så mye! jeg har ikke lest boken du utga i 2005 enda, bare lest om den, så nå må jeg vel kanskje begynne på den først. Veldig fristende omtale av den nye boken også, jeg likte så godt det: leve det livet man har og ikke det livet man skulle ønske man hadde <3

  SvarSlett
 5. Takk til dere alle for gode ord om både Idas Dans og Etter Dansen. De gjør godt.
  Trine Pedersen; du har jaggu ditt å stri med. Nå regner jeg med at teen din er kald, men håper at boken, og du er varm :)

  SvarSlett
 6. Etter dansen var helt nydelig <3 Leste den i helgen, klarte ikke legge den ifra meg og leste hele boken i ett. Jeg syns Idas dans var strålende, og Etter dansen var virkelig like bra :-) Er så viktig at noen setter ord på dette om at man kan leve livet selv om man bærer på en sorg.

  SvarSlett
 7. Takk, LillePerle, for flott tilbakemelding på både Idas Dans og Etter Dansen. Jeg suger det til meg :)

  SvarSlett
 8. Har lest boken din og var å så / hørte på deg da du var i Fredrikstad for en stund siden. Har prøvd å legge igjen flere kommentar, men en av en eller annen grunn ble den ikke publisert! Hadde så lyst til å gi deg en tilbakemelding på boken og en klem, men fikk det travelt. Det var stas å se deg i live! Boken er til ettertanke! Kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver om og håper den er til selvhjelp og veiledning. Vit at jeg følger bloggen din og er standig innom og leser! Du var så flott der du sto og holdt foredrag!

  SvarSlett
 9. Takk AnneK. Du skulle ha gitt deg til kjenne i Fredrikstad. Hadde vært hyggelig å se deg også, "live" :-)

  SvarSlett
 10. Teen ble fort glemt du. Jeg leste boka nesten i ett. Den var rett og slett fantastisk, og vond på samme tid. Du skriver så godt, og har så gode tanker. Jeg kommer nok til å lese boka en gang til om ei stund. Det er så utrolig viktig det du skriver om. Så flott du beskriver at dere feiret Idas 25 års dag. Min bror skulle blitt 38 år nå i oktober, jeg måtte ta sats og fortelle det til en kollega bare for at jeg ville si navnet hans høyt.

  Foresten så var det veldig interessant å lese om din reise til Kongo. Det er sikker mange viktig temaer du kan skrive om. Blir nok å følge mer her på hva du gjør.

  Varme hilsener og nok en gang tusen takk for at du har delt så mye med oss.

  Trine :)

  SvarSlett
 11. Tusen takk for alt du har delt med oss Gunnhild! For alle tanker og gode ord, for alle holdninger og ettertanke du har skapt i meg, og sikkert mange andre.. jeg har lest begge bøkene dine og ble så glad i både deg og Ida. Jeg er så lei meg for at du måtte miste din Ida, Gunnhild. Jeg gråt sammen med deg- jeg har grått mye over begge bøkene dine. Du har satt ord på så mye av tanker man går rundt å tenker og undrer seg over og håper man aldri slipper å tenke, Jeg har satt meg inn i dine tanker og situasjoner og gråter som ett lite barn. Jeg er så redd for å måtte oppleve det du har gjort, og håper jeg aldri må det, men vi har jo aldri noen garanti. "Etter Dansen" leste jeg på do.. der kunne jeg lese ett kapittel hver gang og få sitte i fred å ro med mine tårer og tanker, etter på kunne jeg gå ut til familien med ny glød og ruske barna litt å håret og være så glad for at jeg har dem. Du har klart å sette hverdagen min i perspektiv.. Samtidig vil jeg gi deg så stor kreditt på dette om at du alikevel må LEVE livet i din sorg, Selvfølgelig skal du skal være glad og kunne smile videre i livet:)
  tusen takk for bøkene dine!

  SvarSlett
 12. Tusen, tusen takk til Trine og kråkeslottet, for fantastisk gode tilbakemeldinger på bøkene mine. Jeg suger dem til meg :)

  SvarSlett
 13. Ja Gunnhild, men måtte avgårde og plukke opp jenteunger :-) Vi smilte og nikket til hverandre ihvertfall, satt helt bakerst - tror du så etter noen, mannen din kanskje?
  Henger meg på alle de flotte kommentarene, og en kjempe klem til deg Trine! Kjenner meg igjen i det at det er godt å si navnet til de avdøde høyt!

  SvarSlett
 14. Hei Gunhild!! Gratulerer med ny bok!! Har ikke fått kjøpt den ennå, den vil stå på ønskelisten til jul! Lenge siden jeg har vært og tittet på bloggen din, har begynt mitt "nye liv" etter kreften..Jeg er så stolt av meg selv har gått igang med utdannelse og skal bli legesekretær!! Etter 4 år som leukemipasient har jeg sett mye rart!Jeg setter det i margen som erfaring..Bokdrømmen er fremdeles der, så vi får se - en dag blir det bok!!Ha en fin høstdag!!:-)

  SvarSlett
 15. Hei til deg, Elisabeth S. Så flott at du er igang med ditt nye liv. Gratulerer!
  Var innom "blodsykdommer" på Rikshospitalet med den nye boken i går. Rart å møte dem igjen. Ha en fin høst du også.

  SvarSlett
 16. Ååååh, jeg har så inderlig lyst til å lese boken, men har ikke råd enda! Jeg er 13 år, og får rimelig lite lommepenger. Elsker å lese nye bøker, men det blir sjeldent med min "lønn"! DDu er en av mine favorittforfattere, og Idas Dans står på lista over de beste bøkene jeg noen gang har lest - og jeg har lest M-A-N-G-E bøker :)

  SvarSlett
 17. Du får ønske deg den til jul, Frida, eller låne den på biblioteket :)

  SvarSlett
 18. Nå har jeg lest Etter Dansen to ganger, Gunnhild. Og den var - om mulig - enda bedre second time around.
  Den fikk meg til å se litt annerledes på ting - og det trengte jeg.
  En vakker, sterk og rørende bok, som overgikk mine høye forventninger. Nå gleder jeg meg egentlig bare til mer, jeg. :o)

  SvarSlett
 19. dinosau: Takk og takk og takk. Ordene dine går rett til hjertet mitt. Jeg suger dem til meg.
  ... men har du tid til å lese andres bøker...?

  SvarSlett
 20. Gratulerer, Gunnhild! To fantastiske bøker du virkelig kan være stolt av. Med kloke ord og tøffe erfaringer fenger du på en måte som bringer frem flere følelser i meg enn jeg visste jeg hadde. Som mange andre har sagt, kjenner jeg meg godt igjen i mye av det du skriver, og du viser på en unik måte med velformulerte ord at det faktisk går ann å leve med sorg, savn og lengsel. Jeg tar meg selv i å le med deg, såvel som å felle tårer for deg. Fortsett å skriv, og fortsett å blogge. Dette kan du :)

  - Tonje.

  SvarSlett
 21. Fantastisk bok! jeg elsket Idas dans pga den uendelige kjærligheten du og din familie, venner ga Ida mens hun hadde kreft. Jeg elsket å lese om hvor flott hun var og hvordan dere taklet hennes sykdom. Etter dansen elsket jeg pga du turte å ta opp tabu emnene sorg og død. Som du skrev så er det ingen oppskrift på hvordan en skal sørge sin sorg, men jeg anbefalte straks min mor å lese "Etter dansen" da jeg var ferdig med den. Hun og pappa har opplevd det verste- de mistet broren min da han var 6 år gammel.

  SvarSlett