søndag 17. juli 2011

Sommer = bloggtørke...

... og det er kanskje det eneste som er tørt akkurat i dag.
Regnet siler ned, men vi har hatt sol, og kommer til å få sol.
Bloggen ligger død, uansett vær. Men det har dere nok oppdaget for lengst.
Pc'n brukes kun til å file og småpusse på det ferdige bokmanuset, og til å sjekke yr.no.
Etter dansen kommer ut den 15. september, til skrekkblandet fryd hos forfatteren.
Min egentlige intensjon med denne bloggposten er å takke for fine kommentarer til forrige innlegg.
Og for å ønske fortsatt god sommer, med iskrem i solen (forhåpentlig), hvitvin i glasset og glade, frodige måltider med venner og familie.
Fortsatt god sommer!

5 kommentarer:

 1. *sommerklem til deg,Gunnhild*

  - nå venter jeg på en slik gru-gledermåte til utgivelsen av "Etter dansen"også, på en utenfor-måte....
  Men først skal sommeren nyyyytes i lang,lat, gå-på svaberg-med -bare-tær -måte <3
  Sommerhilsen fra Lilljekonvall

  SvarSlett
 2. Kan ikke få sagt det nok ganger. Jeg gleder meg så vanvittig mye til boken din kommer ut! Du skriver som en gud og er en stor inspirasjonskilde for de fleste. Fantastisk. Ønsker deg en riktig god sommer:) Nyt hver eneste dag. Alle dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at det var selve livet. Eller hva?

  SvarSlett
 3. Hei Gunnhild :)
  Først; jeg er stum av beundring! Idas Dans har ligget i bokhyllen min i flere år nå, uten at jeg har følt meg "klar" til å lese den. Her om dagen tok jeg boka frem igjen, og bladde litt i den. Jeg ble grepet allerede fra første side, og klarte ikke å legge den fra meg, under et døgn senere hadde jeg lest den siste siden. For en vakker (og trist) historie, og for en modig og tøff mor du er! Igjen, jeg er stum av beundring. Ida var veldig heldig som hadde deg som mamma :)

  Noe av det første jeg følte etter å ha lest boka, var at jeg ville si noe til deg, nå har jeg gjort det. Har selv en bestevenninne som var/er kreftsyk, hun er nå "frisk", men går til gjevnlige kontroller (det kan plutselig komme tilbake), hver månde er et spørsmål om hun trenger ny opperasjon eller ikke. Nå trenger hun ikke - så nå skal vi til London. Jeg har lært meg til å leve nå, og ikke vente til imorgen, men det er ikke alltid lett. Noen ganger er det veldig vanskelig, men absolutt verdt det.

  Jeg håper du og dine har en kjempefin sommer, og så gleder meg til å lese fortsettelsen og høre hvordan det går "Etter dansen" :)

  Klem fra en pike på 24år

  SvarSlett
 4. Jeg gleder meg til din neste bok kommer ut. Jeg las hele boken fra begynnelse til slutt under et døgn, fra tirsdag til onsdag denne uken og den tok meg med storm enda en gang. Du skriver så bra, du får fram de gode stundene i hverdager, du foklarer det så bra og jeg klarer å se det for meg. Jeg ler meg skakk enkelte ganger, som det med rullestolen opp bakken og når Ida slår en dame i fjeset! Mye andre øyeblikk i boken som er verdt å nevne men det får holde for denne gang. God sommer Gunnhild!

  Mvh Natalie 22 år

  SvarSlett
 5. Gleder meg til september!!!
  Nyt sommeren så lenge, Gunnhild :o)

  SvarSlett