lørdag 14. mai 2011

Heia Dorthe Skappel!

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det, men:
Heia Dorthe Skappel!
Jeg må innrømme at glam og glitter ikke opptar veldig mye plass i livet mitt. Dorthe Skappel er en lekker dame - that's it.
Men nå har dama steget metervis i min aktelse. Hun har vist seg frem, som hun er. Fremdeles en flott dame. Nå også med en normal kropp. Med litt for mye hud og litt lovehandles, som de aller fleste av oss. Hun nærmer seg femti, hun er bestemor, og ser fremdeles flott ut!
Det er viktig at profilerte mennesker, ikke minst de som har en høy "utseendefaktor", viser seg som de er. Svært mange vet ikke hva som foregår i kulissene, og i sminkerommet. De tror at kvinnene som opptrer i glam og glitter ser sånn ut til daglig. Men det er en hel verden av juks, sparkel, innsnøring og tape bak scenen. Det er et eget håndverk! Det finnes lyssetting og kameralinser, som kan forbedre selv min snart 95 år gamle mors utseende. Det er også en kunst og et håndverk.
Det er viktig å holde kroppen i form, og å spise relativt sunt. Det er denne kroppen vi får, og den skal forhåpentlig holde oss oppe i mange, mange år. Men å løpe oss i hjel, tygge hvetegress, sprøyte lammende kjemikalier inn i enhver rynke, og fettsuge eller skjære bort alderens naturlige tillegg ... ?
En Dagblad-test har sagt at jeg skal bli 127 1/2 år. Det finnes ikke en kosmetolog, eller en plastisk kirurg, eller et hvetegress i verden, som kommer til å kunne holde meg glatt, rynkefri og stram i alle de årene.
Jeg gjør som Dorthe Skappel. Jeg lar naturen gå sin gang, og lever i den kroppen jeg har.

5 kommentarer:

 1. Kjempeflott innlegg om Dorthe Skappel! Jeg så på Gullruten i går kveld og jeg synes det var fantastisk det hun gjorde med å vise hvem hun egentlig er til folket. Jeg synes hun er ei dame som ser vidunderlig ut, og som du sa selv setter jeg enda høyere nå! :-)

  SvarSlett
 2. Amen to that, Gunnhild! Til hvert eneste ord du skriver.
  Og enig med Marthe- flott at Dorthe viser seg frem som den hun er under/bak alt glitter og glæm ;o) RESPEKT!

  SvarSlett
 3. Jeg har alltid sett på Dorthe Skappel som "hun der som får æren av å fortelle folket ukens sladder på lørdager, kun fordi hun har pent ansikt og lav utrigning". I går derimot, jeg ble kjempeimponert! Utrolig flott at hun viser seg fram som hun er. Synet på kvinner, og hvordan vi ser på oss selv, takket være media er IKKE bra. Så jeg synes virkelig hun gjorde noe for kvinner i alle aldre!

  SvarSlett
 4. Jeg er så enig med deg og de som kommenterer! Dette var et friskt innspill fra Dorthe Skappel, og noe å tenke på for både kvinner og menn.

  SvarSlett
 5. Da ser det ut til at vi er enige, folkens: Heia Skappel!

  SvarSlett