tirsdag 4. januar 2011

Nytt år - nye oppskrifter

Nå har vi pløyd oss igjennom de siste oppskriftene og anbefalingene fra 2010. Alle media har hatt et rikholdig utvalg helt fra tidlig november. Vi har lest og sett og hørt, og fulgt gode råd.
Vi har kjøpt feit ribbe, og fått svoren sprø. Vi har bakt julekaker med meierismør og melis. Vi har stresset ned og bakt pepperkaker med barna. Vi har kost oss inne med gløgg og bål på peisen. Levende lys i alle staker. Vi har spist nøtter, sylte og marsipan. Fett og sukker i alle former og fasonger. Alle oppskrifter er fulgt til punkt og prikke.
Nå kommer oppskriftene for 2011:
Kutt ut fett og sukker. Spis mindre karbohydrater. Mer frukt og grønt. Femten gode salatoppskrifter. Elixia og konkurrenter lover bedre fettforbrenning, smalere midje og null cellulitter. Kom deg opp av sofaen og ut i naturen.
What goes up, must come down ...
Nå starter innspurten før bikinisesongen!
Og i november er det på'an igjen.
Godt 2011, folkens!

9 kommentarer:

 1. God 2011 til deg også, Gunnhild. Jeg ser det er mange som vil starte et nytt og bedre liv nå som det nye året står så blankt og åpent. Jeg ser det på treningsstudioet jeg har brukt i snart et år. Der er det plutselig fullt på alle gruppetimer som slett ikke var i nærheten av fulle i Oktober. Folk strømmer til som i panikk. Hvor mange som er der om tre måneder er en annen sak. Men entusiasmen er det iallefall ingenting å si på. :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg ville bare si at vi har fått en oppegave nå i 10, klasse hvor vi skal lese en bok og fordype oss i den, for så å skrive et hefte analyse, sammendrag osv. Og jeg har valgt Idas dans, og er godt i gang med å lese boka! Liker boka kjempegodt allerede, utrolig rørende :)

  Men det jeg egentlig lurte på.. Vi skal også ha en side med fakta om forfatteren, så jeg har leita litt rundt på nettet for å finne fakta om deg da. Men jeg fant ikke så mye av det jeg trengte, sånn av typen hvor og når du er født, andre eventuelle bøker du har skrevet, din historie, you name it. Så jeg lurte på om... Hvem er du egentlig? Hva er det man burde vite om deg osv..? Om det er en nettside det står på, eller om du kunne ha vært en engel og skrevet noe om deg selv som kunne vært til hjelp?

  Hadde blitt kjempeglad for svar! Hadde gjort det mye lettere for meg med denne oppgaven. Jeg har egen blogg og, som du kunne svart på, maddeee.blogg.no.

  Såe, på forhånd, takk :)

  SvarSlett
 3. Kan eg få spørje om når Ida hadde fødselsdag? Eg er student og lurar på det i forbindelse med ein oppgåve eg skrivar om ungdom med kreft. Håpar du kan svara meg.

  SvarSlett
 4. Pia. Ja det ser ut til at det vi er best på er skippertak. Det er det samme hvert år. Før jul skal vi fetes, etter jul; slankes :)
  Ja, Madeleine; hvem er jeg egentlig? Det meste av det jeg vil fortelle om meg selv finner du på hjemmesiden min. Resten har jeg tenkt å beholde for meg selv ;)
  Anniken Larsen: send meg en e-post (du finner adressen min på denne siden), så skal du få svar

  SvarSlett
 5. Hei Gunnhild :)
  rusler innom deg i snøkavet her fra sidelinja for å ønske deg et fin,fint 2011, med gode øyeblikk og ro i kroppen og masse,masse latter heeeelt ifra magen:)
  klem fra
  Lilljekonvall :)

  SvarSlett
 6. Hihihiii :) Ja - det betaler seg, hva man enn gjør. Ene eller andre veien! Det kanskje er noe med uttrykket "den gyldne middelvei" ..? :) Ønsker deg et godt 2011! Klem!

  SvarSlett
 7. Håper du får et godt år som overhode mulig :-)

  SvarSlett
 8. Takk. Og godt år til Liljekonvall, Embla og Marthe også :)

  SvarSlett
 9. hei, jeg har en kjempe stor oppgave til etter vinterferien. må bare si elsker idas dans og skal lese bok nummer 2. men ja, jeg bare lurte på kan du fortelle litt om hva du gjør nå? skriver du flere bøker, hva jobber du som? osv. bare sånt som jeg føler jeg burde ha med. men ja. håper du kan svare på det. hva er budskapet i boken?
  takk på forhånd

  SvarSlett