tirsdag 8. desember 2009

Blogging = ?

Det startet med en liten kommentar fra fru Storlien: "Det ligger en utfordring til deg på bloggen min." Den sender meg rett til frua. "Utfordring" er ikke et ord man kimser av. Der har jaggu dama satt meg på en liste over blogger hun liker å besøke. Wow - for en ære! Jeg kjenner at det kiler i egoet. Min forfengelighet, mitt hovmod og min betydningsfullhet fryder seg.
Neste linje: "Jeg utfordrer deg til å lage din egen liste over 15 blogger du liker." Oi! Luften går langsomt ut av egoet. Hovmod, forfengelighet og betydningsfullhet ligger som våte, skjelvende kluter et sted nede ved den ene nyren.
15 blogger! For en bloggnovise er dette virkelig en utfordring.
Jeg dumper stadig innom humoristiske blogger, interessante blogger, inspirerende blogger ... Problemet er at jeg aldri husker hva de heter og hvordan jeg tilfeldigvis fant dem.
Nå har jeg sittet her på kontoret mitt og rotet rundt i Den store, skumle, ukjente bloggverden i timevis. Alt jeg skal gjøre er satt på vent. (Jeg sier skal. Prøver å holde meg unna bør.)
Jeg har oppdaget den ene skatten etter den andre. Forvirringen og frustrasjonen er total!
Jeg kommer aldri livet til å finne tilbake til halvparten av dem.
Jeg har tatt en sjefsavgjørelse: Min liste må vente til jeg blir en stor og sterk blogger.
... eller til i kveld ...
Og dessuten: Den helsikes teknikken! Hvordan skal jeg klare å linke til disse 15 bloggene!
Nå skal jeg, først og fremst, prøve å linke til fru storlien.
Yessss!

10 kommentarer:

 1. Hey, jeg nevnte bare ti altså, en annen fem...Det er ikke lett å ramse opp femten blogger på stående fot, jeg hadde "utfordringen" liggende til modning et par dager...

  SvarSlett
 2. Ti. Åh Gudskjelov!

  SvarSlett
 3. Jeg vil anbefale deg en blogg, jeg. http://endattersdagbok.blogspot.com (nei, jeg er ikke helt stødig på den linkingen selv) :)

  SvarSlett
 4. gøyeste er i grunnen å prøve

  jeg synes nå du klarer deg bra, du klarer noe jeg ikke klarer, nemlig å ikke ha adressen på bloggen synlig når du linker... forstår fortsatt ikke hvordan man linker slik.

  SvarSlett
 5. Du begynner da å få litt sving på dette her nå Gunnhild. Det er jo bare å prøve i vei. Og spørre.

  Trinn to på hvordan lage linker, og hvordan skjønner folk at her er det en link er å markere det ordet du vil linke med en annen farge, slik at leserne skjønner at her prøver Gunnhild å si meg noe, nå anbefaler hn meg å gå til en annen siden. Den skal jeg ta å klikke på. Nå med det samme faktisk. :-)

  SvarSlett
 6. Jeg må bare si at du skriver såå utrolig bra!!:) Jeg leste boka di om Ida for noen år siden ( utrolig sterk bok, forresten ) og kjente igjen navnet ditt på Regines blogg. Har lest litt av bloggen din og det er virkelig en opplevelse å lese mye av det du skriver. Du evner å sette ting i perspektiv slik at jeg får meg noen a-ha opplevelser. Tusen takk!! Jeg kommer til å følge bloggen din framover:)

  SvarSlett
 7. Det høres ut som en utfordring, men revulusjonært roteloft er en veldig fin blogg. ( Ser du har den allerede):)

  SvarSlett
 8. guitar#girl: Det er den eneste måten jeg fikk det til på. Og det var nok mer flaks enn talent.
  Mykstart: Jeg har prøvd og prøvd på trinn 2. Jeg får det ikke til. Jeg trodde et øyeblikk at jeg hadde klart det. Men så forsvant det igjen. Enten blir alt i en annen farge, eller linken, pluss litt annet.

  SvarSlett
 9. nå har jeg akkurat lest ut "Idas dans"
  for en fantastisk bok og gripende historie!
  dere virker som en flott familie med beundringsverdig pågangsmot!
  takk for at du delte historien din med oss andre.
  håper du og din familie har det bra, ønsker dere det aller beste, god jul og godt nyttår!

  SvarSlett
 10. JIPPI!Endelig klarte jeg det! Å legge ut en link til din blogg på min blogg! Plundra en stund! Hehe..... :-)

  Silje

  SvarSlett