tirsdag 22. september 2015

Dementi

Jeg har ikke skrevet en drittbok.
De som nå har lest sier til og med at boken er god. Strålende, sier noen. Skuldrene begynner å finne sin gamle plass, magen roer seg.
Likevel synes jeg det går langsomt. Alt for mange vet ennå ikke at "Fordi jeg er gammel nok" er ute. Kanskje må det ropes høyere, trues, lokkes …
Uansett; det var ingen drittbok jeg skrev, sies det. Strålende er ikke den eneste smigrende glosen som er brukt for å omtale babyen min.
… men jeg spiser fremdeles sjokolade.

3 kommentarer:

  1. Jeg synes den er strålende. Og det samme synes alle andre jeg kjenner som har lest, helt uavhengig av alder. Må gjenta meg selv: Dette er ingen gamlisbok, jo tidligere man leser, desto bedre!

    SvarSlett
  2. Skriv om den, Kristine - skriv om den. Du vet hvem jeg ikke er imponert over når det gjelder pr ;) Boken trenger en push. Uansett; Takk og klem til deg. Og psssst; Kan jeg snart vente meg et manus?

    SvarSlett
  3. I denne Xmas-perioden var jeg så borte som må søke etter en online hacker som vil hjelpe meg å bremse inn i en bankkonto i sørvest-Tyskland. men du vil ikke tro på at alliansebacker også gjør dette mulig for meg igjen. KONTAKT ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM de tilbyr følgende service innen 24 timer. de gir den raskeste tjenesten til enhver hacking jobb. Med ulike ferdigheter og hackingsteknikker gir han den beste jobben i enhver hackingsjobb, og han spesialiserer seg på følgende tjenester, for eksempel universitetsnotater, Twitter-hack, e-postkontoer hack, endring av notater, krasjet hack, hacked server Gjenopprette tapte filer / dokument, Slett kriminelle poster hack, Data bank hack, Hack eller Skype, Nettsteder hack, Facebook Hack, Whatsapp hack, Hacking Text Message Avskjøring, Avlytning av e-post, Kredittkort hackere, rengjøring kreditt, kort, økende kreditt card.for mer informasjon kan du nå ut til ham via ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM

    SvarSlett